Середа, 24 Квітня 2024 р.
27 Жовтня 2017

ЦЬОГО РОКУ ЩЕ ГРОШІ ДАЮТЬ, А ОСЬ НАСТУПНОГО…

Кошти державної субвенції у розмірі 2 млн. 700 тис.грн. розподіляли на засіданні позачергової сесії міськради 23 жовтня.

Згідно з рішенням депутатів, 310 тисяч використають на придбання ще однієї станції для оформлення біометричних паспортів в управлінні надання адміністративних послуг міської ради, управлінню освіти і науки виділено 1 млн. 200 тис.грн., департаменту ЖКГ для ремонту вулиць Папаніна і Вутіша – 1 млн. 190 тис.грн.

Як було озвучено на сесії, ці кошти виділені Кам’янцю при допомозі народного депутата Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА.

Депутати міськради направили звернення до Верховної Ради та Кабміну з клопотанням переглянути проект Держбюджету на наступний рік. Про те, що проект ставить органи місцевого самоврядування у безвихідну ситуацію, «Подолянин» детальніше писав у минулому номері в інтерв’ю з міським головою Михайлом СІМАШКЕВИЧЕМ. Народні обранці у зверненні пишуть керівництву країни, що, в разі прийняття проекту бюджету в такому вигляді, як він є, додаткове навантаження на бюджет складе близько 200 млн.грн., що є непосильним для міста і унеможливить його стабільне функціонування.

Також на сесії стало відомо, що надійшло 2 млн. 182 тис.грн. субвенції з Держбюджету на придбання житла для сімей загиблих і поранених учасників АТО. 

Планується, що кошти спрямують Віталію ГАЛІЦИНУ, який у зоні АТО втратив зір, матері загиблого Героя Галині КОНОШЕНКО, пораненому Олександру ЧОРПІТІ. Частину коштів як доплату до раніше виплачених грошей отримає поранений Василь ДЖАЛАМАГА.