Субота, 11 Травня 2024 р.
3 Листопада 2017

ВІД СТРАТЕГІЇ ДО ВТІЛЕННЯ

ВІД СТРАТЕГІЇ ДО ВТІЛЕННЯОстанній день жовтня міська влада присвятила питанню доріг. Почалося все з об’їзду об’єктів, де ведуться ремонтні роботи.

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ оглянув Підзамецький узвіз, Польський ринок, вул.Папаніна. На Підзамецькому узвозі оновлено частину дорожнього покриття в бетоні, але роботи тут продовжаться.

А на Польському ринку частину дорожнього покриття мостять плиткою. Крім нього, мер оглянув загальну концепцію облаштування цієї території, зокрема завершення проекту дитячого майданчика.

Також цього дня заступник міського голови Сергій БАБІЙ представляв «Стратегію розвитку доріг», яка передбачає відновлення кам’янецьких шосе, створення парковок, які заховають автомобілі в зелену зону тощо. Але поки що гарні ідеї чекають схвалення і коштів.

У компанії журналістів керівництво міста оглянуло, як ведуться роботи з облаштування кола безпеки на пр.Грушевського з боку в’їзду із Хмельницького.

– За п’ять років саме на цій ділянці дороги скоєно чи не найбільшу кількість ДТП у місті, серед яких і декілька з летальними наслідками, – повідомив присутнім директор департаменту ЖКГ Олександр БАБЧИНСЬКИЙ.

Тому ініціатори цього проекту сподіваються, що коло врятує не одне життя і убезпечить водіїв. Передбачається, що проект коштуватиме близько 900 тис.грн. За цю суму буде облаштовано власне саме коло, пішохідні переходи, встановлено дорожні знаки, огорожі, здійснено підсвічування за сучасними вимогами. А от як виглядатиме саме коло – залежить від кам’янчан. Як повідомив Михайло Сімашкевич, конкретних пропозицій поки немає, тому він сподівається, що в цьому питанні допоможе громадськість.