Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Листопада 2017

РОЗПОДІЛИЛИ 22 МІЛЬЙОНИ

Крім політичних перипетій, про які йдеться в статті на першій шпальті, на черговій сесії міської ради 7 листопада було розглянуто і нагальні питання.

Депутати підтримали проект рішення про визнання бійцями-добровольцями АТО осіб, які брали участь у захисті територіальної цілісності, і підготовили відповідне звернення до вищого керівництва країни.

Було вирішено присвоїти звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» (посмертно) Герою Ростиславу ДОБРОШИНСЬКОМУ.

Відзнаками міської ради «Честь і шана» нагороджено першого проректора К-ПНУ ім.Івана Огієнка Василя ГНАТЮКА, начальника гарнізону полковника Володимира РОДІКОВА і радника Президента Союзу церков євангельських християн-баптистів Миколу КАСПРОВА.

Спільним рішенням депутатського корпусу стало надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сім’ям загиблих учасників АТО.

Розглянули народні обранці й додатковий розподіл 22 млн. 876 тис.грн.

Додаткові кошти передбачили на капітальний ремонт санвузлів у СЗОШ №5 і НВК №14, заміну водяних насосів для котельні НВК №13, придбання медикаментів, обладнання та інвентарю в поліклініку №1, перинатальний центр, міську лікарню, ПМСД, дитячу поліклініку; виготовлення проектно-кошторисної документації з реконструкції приміщення перинатального центру.

Виділено фінансування для надання одноразових грошових допомог малозабезпеченим, на пільгові перевезення окремих категорій громадян, програму розвитку фізичної культури і спорту, будівництво футбольних майданчиків, ремонт доріг, мереж зливової каналізації, тротуарів, покрівель, ліфтів, які відпрацювали 25 років; мереж вуличного освітлення, внутрішньодворових проїздів, придбання квартири для відселення з аварійного житлового будинку на Драй-Хмари, 24, тощо.

За матеріалами прес-служби міськради.