П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
17 Листопада 2017

ВЕТО НЕ ПОДОЛАЛИ

Порушення бухгалтерського обліку, зайва нарахована зарплата керівному складу, відсутність документів на придбання ліків, завищена кількість пільгових пацієнтів – це тільки декілька пунктів висновків комісії департаменту економіки, що перевіряла за дорученням міського голови фінансово-господарську діяльність КП «Кам’янець-Подільська стоматполіклініка». Директор департаменту Майя ГУРСЬКА оголосила результати на позачерговій сесії міськради 16 листопада.

– Довідку нашої комісії передано в правоохоронні органи, також її отримало керівництво стоматполіклініки. Вони мають певний час, аби викласти і свої обгрунтування якихось дій, – зазначила Майя Дмитрівна.

Зважаючи на те, що справою стоматполіклініки тепер будуть займатися компетентні органи, керівни-ки фракції БПП «Солідарність» і ВО «Батьківщина» заявили, що до їхніх висновків долати вето міського голови на рішення щодо звільнення куратора медицини – заступника міського голови Вадима САВЧУКА поки не будуть. Відповідно повторне голосування заветованого рішення кворуму не набрало. Не вистачило голосів і на подолання вето на інше рішення – про скасування пільг для ПАТ «Гіпсовик».

Також під час сесії було розглянуто бюджетні питання.

А розпочиналося засідання з подяки міському голові від військово-цивільної адміністрації с.Кримське Луганської області та від командування й особового складу двох зведених загонів військових частин польової пошти В4252 і А0553, для яких місто нещодавно відправляло гуманітарну допомогу.

– Насправді це подяка всьому місту, кожному кам’янчанину, які проявили небайдужість і долучилися до збирання необхідних речей як для військових, так і тамтешніх жителів, – зазначив Михайло СІМАШКЕВИЧ.