Середа, 24 Квітня 2024 р.
8 Грудня 2017

ПРО ЛЮДЕЙ ЗІ ЩИРИМ СЕРЦЕМ

Щороку 5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтерів. Із нагоди свята в Кам’янці-Подільському відбулися урочистості.

ПРО ЛЮДЕЙ ЗІ ЩИРИМ СЕРЦЕМ– Дякую всім, хто бере участь у волонтерському русі, хто проявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи за це подяк і винагород. Саме ви підтримуєте українську армію та її воїнів, завдяки вам врятовано сотні життів на передовій, – подякував волонтерам міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ.

Земляків, котрі підтримують військових, займаються соціальною справою, благодійників міста, які надають допомогу в різних сферах, було відзначено подарунками від мера і нардепа.

Відзначили волонтерів також керівництво Центру розмінування, зокрема нагородили ветерана АТО Віталія Галіцина почесним нагрудним знаком «За заслуги перед Збройними силами України». 

Символічні нагороди за благодійність отримав і міський голова від Центру розмінування та ГО «Сімей загиблих і поранених учасників АТО».

Наприкінці зібрання відбулося вручення посвідчень і сертифікатів молодим волонтерам, які пройшли курс навчання за програмою «Практична підготовка майбутніх фахівців соціальної сфери для подальшого здійснення професійної та волонтерської діяльності».

За матеріалами прес-служби міськради.

P.S. До речі, цього року номінантами волонтерської премії «Євромайдан SOS – 2017» стали і четверо кам’янчанок. Це представниці організації «Кам’янецькі кікімори» Людмила Ратовська й Людмила Продан, місцева активістка Валентина Магелат та голова ГО «Жіноча Сотня м.Кам’янець-Подільський» Лариса Діновська.