П'ятница, 29 Березня 2024 р.
15 Грудня 2017

СТАЛИ МИКОЛАЙЧИКАМИ І ПОДАРУВАЛИ ДОБРО

СТАЛИ МИКОЛАЙЧИКАМИ І ПОДАРУВАЛИ ДОБРОСльози щастя, міцні обійми, вдячність в очах, радість і сміх. Такими емоціями був наповнений візит учнів Кам’янець-Подільського БНРЦ до мешканців соціального центру «Турбота». 11 грудня діти з особливими освітніми потребами провели концерт і вручили людям поважного віку солодкі подарунки, які придбали на кошти зі збирання макулатури. Дітки розповідали гуморески, співали пісні, грали на музичних інструментах та дивували акторськими здібностями. Особливо присутніх вразила жестова пісня.

– Наші вихованці звикли до постійної уваги до себе з боку Хмельницької ОДА, міської влади, спонсорів і небайдужих людей. Вихователі центру на чолі із заступником директора з виховної роботи Валентиною Атаманчук надали можливість дітям відчути себе в ролі волонтерів, тобто людей, які несуть добро і турботу. Саме з метою виховання поваги до людей похилого віку, почуття доброти та милосердя, уваги до самотніх та одиноких, до близьких і сторонніх провели акцію «Твори добро», – розповідає директор БНРЦ Інна Ганушкевич.

Одразу по закінченню концертної програми діти, немов Миколайчики, завітали в кожну палату та вручили солодкі подарунки, за що почули не один десяток слів вдячності та приємних побажань.

Ольга БАНАХ.