Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
26 Січня 2018

НОВІ ПОСЛУГИ ВІД «УКРЗАЛІЗНИЦІ»

Як повідомив начальник Кам’янець-Подільського залізничного вокзалу Ігор КАПРАВЧУК, «Укрзалізниця» підготувала приємні зміни для пасажирів:

– Із 19 січня на сайті з’явилася можливість оформляти квитки з пересадкою. Якщо раніше пасажиру доводилося самостійно обирати, як добиратися до місця призначення, якщо немає прямого сполучення, то відтепер достатньо лише набрати напрямок – і отримаєте декілька варіантів. «Укрзалізниця» максимально спростила пошук необхідних квитків, тому в он-лайн-замовленні вказуються станція пересадки і час очікування. Обравши ва­ріант, який підходить, клієнт оплачує квитки од­нією сумою наприкінці замовлення. 

Ще одна гарна новина – «Укрзалізниця» відновила можливість повернення електронних квитків, придбаних через мережу Інтернет.

– На залізничний вокзал іти не потрібно, – додає Ігор Володимирович. – Достатньо зайти на офіційний сайт «Укрзалізниці» в «Кабінет користувача» – «Повернення квитків». У відповідних полях ввести реквізити квитка, фіскальний номер і кошти повернуться на картку впродовж 12 банківських днів.