Середа, 24 Квітня 2024 р.
26 Січня 2018

ЧЕРГА ПО ПАСПОРТИ ТАКИ ЕЛЕКТРОННА

  Стати у чергу на оформлення паспорта можна, не виходячи з дому,

– заявили в мерії.

І справді, днями в тестовому режимі в Кам’янець­Подільсь­кій міській раді запрацював запис через веб­ресурс на послуги з оформлення та видачі пас­порта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Проте електроніка не витримала. 23 січня після запуску програми та масової реєстрації (за три години більше як 700 кам’янчан) система дала збій, а всі отримані цього дня талони стали недійсними. Кам’янчанам, які зареєструвалися, міська рада приносить вибачення за тимчасові незручності. Спеціалісти працюють над усуненням проблеми. Про відновлення послуги буде повідомлено додатково.

Коли поломки буде усунено, здійснити запис можна буде так:

­ зайти на офіційний сайт Ка­м’янець­Подільської міської ради (kam­pod.gov.ua);

­ перейти на сайт управління надання адміністративних послуг (cnap.kam­pod.gov.ua);

­ клікнути на віконечко «Елект­ронна черга»;

­ розпочати попередню реєстрацію;

­ заповнити анкету (дані анкети мають чітко відповідати пас­портним даним заявника, в разі невідповідності документи не прийматимуться);

­ обрати послугу «Подати документи, заяву»;

­ cеред необхідних послуг вибрати Кам’янець­Подільсь­кий міський відділ УДМС України у Хмельницькій області;

­ наступний крок ­ вибрати «Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїз­­ду за кордон із безконтактним елект­ронним носієм»;

­ вибрати дату і час (але обо­в’язково звернути увагу, щоб день оформлення не випадав на п’ятницю, оскільки цього дня здійснюватиметься лише видача);

­ натиснути «Зареєструватися» і обов’язково сфотографувати дату і час, на які ви заре­єстровані, або роздрукувати талон.

Щоб підтвердити реєстрацію, необхідно бути присутнім в управлінні надання адміністративних послуг за 5 хв. до вказаного часу.

Сподіваємося, що нова послуга дасть можливість зекономити ваш час і зменшити черги охочих оформити біометричний паспорт.

Також нагадуємо, що оформити паспорт можна за адресою: вул.Князів Коріатовичів, 68а.

Прес­служба міськради.