П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
16 Лютого 2018

ПОДАРУНКОВА ЕСТАФЕТА: ШКОЛАМ, САДОЧКАМ, ЛІКАРНІ

12 лютого народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО і міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ відвідали освітні заклади. Школярам одинадцятої школи вони подарували принтери. Учні дванадцятої отримали новесенькі парти та холодильник. Без подарунків не залишилися й гуртківці «Клубу юних миротворців», для них придбано новеньку форму.

ПОДАРУНКОВА ЕСТАФЕТА: ШКОЛАМ, САДОЧКАМ, ЛІКАРНІ14 лютого подарункову естафету перейняли й інші навчальні заклади. Михайло Євстафійович разом із Володимиром Володимировичем відвідали  дитсадок №15, для потреб якого подарували пральну машину.

Нові парти і холодильник мер із народним депутатом передали в ЗОШ №6. Такі ж подарунки отримали і школярі навчально-виховного комплексу №13. На знак подяки учні обох шкіл вручили гостям власноруч виготовлені сердечка.

У День святого Валентина не залишилося без уваги мера та нардепа й терапевтичне відділення міської лікарні. Аби пацієнти мали можливість зберігати продукти, на кошти з благодійного фонду «Ми – кам’янчани» закуплено два нові холодильники на відділення, оскільки стара техніка вийшла з ладу.

Також, як повідомив очільник міста, у відділенні замінено тридцять тумбочок. Окрім того, на сесії міської ради виділено кошти на проектно-кошторисну документацію ремонту даху.

– Маємо спершу відремонтувати покрівлю, яка протікає в окремих місцях, а вже згодом робити ремонт приміщення, – зазначив мер.

Ольга БАНАХ.