П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
16 Лютого 2018

ШЛЮБНА ЛИХОМАНКА

«Усе трапляється випадково, катастрофічно незаплановано. Погоду – спрогнозує синоптик, а почуття – ніхто і ніколи…» – такими словами 14 лютого в самому серці Кам’янця-Подільського – біля Ратуші – розпочалася урочиста рекордна церемонія одночасного одруження 21 пари.

ШЛЮБНА ЛИХОМАНКАНа масштабному весіллі, яке вела автор ідеї, церемоніймейстер Марія Саволайнен, було все, як на звичайних одруженнях: хвилювання, обмін обручками, клятви, перший танець, поцілунки, подарунки. У тому числі – від міського голови Михайла Сімашкевича, народного депутата Володимира Мельниченка і начальника управління юстиції у Хмельницькій області Віктора Худняка. Вони вітали новостворені сім’ї шампанським, сертифікатами на першу шлюбну ніч у найкращих готелях міста, смачними подарунками від ТМ «Королівський смак». А також бажали молодятам щастя і процвітання їхнім юним родинам.

«Велике весілля» стало своєрідним рекордом для міста, адже стільки шлюбів одночасно в такому форматі було зареєстровано вперше. Зазначимо, що захід проводився в рамках проекту «Шлюб за добу», який успішно стартував торік саме 14 лютого.

– Ми зібралися тут з усіх куточків. Мій тепер уже чоловік родом із Криму, я – із Хмельницького, а разом ми приїхали з Києва. Побачивши в Інтернеті повідомлення про рекордне одруження, жартома запитали один в одного: «А може, давай теж?». Потім усе із жартів переросло в реальність, і ми ні секунди про це не шкодуємо. Чому Кам’янець? А де ж іще? Тільки тут відчуваєш себе окриленим і наповненим любов’ю, а ще я знаю це місто як зразок місцевого самоврядування, – ділиться емоціями новоспечене подружжя Катерини та Максима Осетрових.

Окрім весільної церемонії, День усіх закоханих у Кам’янці минув під веселі ритмічні та запальні хіти херсонського гурту «Степ», із великим фаєр-шоу від формації «Арт-градації» театру-студії «Лінк» та оригінальними фотозонами. Смачну нотку події додав великий весільний торт від піцерії «МакСмак», який, за традицією, першими різали молодята, роздаючи всім охочим. А завершився романтичний вечір у місті закоханих гучними музиками та цікавими конкурсами.

Варто зазначити, що загалом в Україні у День закоханих одружилися близько 2000 тисячі українських пар.

Ольга БАНАХ.