Четвер, 25 Квітня 2024 р.
2 Березня 2018

ОСОБЛИВИЙ ДАРУНОК ВІД «1+1»

Мрії здійснюються. У цьому переконався 15-річний кам’янчанин Максим ЦІШКОВСЬКИЙ, який взяв участь у проекті «Здійснити мрію». Благодійний проект, що започаткували «1+1» медіа і ТСН спільно з ВБФ «Крона», дарує справжнє щастя дітям з усієї України, яким доля підкидає недитячі випробування.

ОСОБЛИВИЙ ДАРУНОК ВІД «1+1»У 4 роки Максимові діагностували цукровий діабет I типу. Відтоді йому щодня потрібно робити 5 ін’єкцій інсуліну. Попри свою недугу хлопець наполегливо вивчає філософію та мріє опанувати її професійно. Ще з дитинства його цікавлять серйозні теми про сенс життя, добро та зло, справжню дружбу.

– Це надзвичайно цікава наука. Тут можна думати про все, що хочеш. Філософія – це вільнодумство, – каже юний мислитель.

Ведучий «Сніданку з «1+1» Єгор Гордєєв допоміг Максимові стати на крок ближчим до своєї мрії – запросив відвідати філософський факультет Київського національного університету ім.Тараса Шевченка та познайомитися із провідними філософами. Екскурсію проводив не абихто, а декан факультету Анатолій Конверський.

Нещодавно Максим святкував день народження, і проект «Здійснити мрію» вручив йому чи не найцінніший подарунок – віру в те, що мрії здійснюються.

– Мріючи, діти стають сміливішими у своїй уяві, вони стають частинкою реального життя, виходять за межі лікарні та важких лікувальних процедур. Ми взяли на себе відповідальність реалізувати тисячі бажань дітей, – зазначає на сайті телеканалу куратор проекту «Здійснити мрію», телеведуча ТСН на «1+1» Лідія Таран.

Вікторія БОЯРШИНОВА.