Четвер, 25 Квітня 2024 р.
8 Березня 2018

МИ У ТОП-10 НАЙКРАЩИХ!

Майже місяць тому, 16 лютого, команда з Кам’янця-Подільського презентувала наше місто у фінальному етапі конкурсу «Молодіжна столиця України». Правда, перемогли не ми, а Львів, який на один рік стане епіцентром молодіжних заходів та іні­ціатив. Проте кам’янчани вирішили готуватись до наступного конкурсу, який відбудеться 2019 р.

1 березня у прес-центрі міської ради було проаналізовано всі помилки та незадіяні фактори, які стали на заваді нашій перемозі. Заступник міського голови Вадим САВЧУК і ре­гіональний координатор конкурсу «Молодіжна столиця України» у Хмельницькій області Олександр МАРЧУК поділилися результатами поїздки до Києва, емоціями та знаннями, які вирували там. Вони зазначили, що досвід, отриманий від спілкування з іншими учасниками проекту, і загалом від події, сміливо можна використовувати в нашому місті при реалізації інших молодіжних проектів.

За роботу над представленням Кам’янця на національному рівні в такому серйозному конкурсі Вадим Савчук наприкінці зустрічі від імені міського голови вручив усім активним учасникам подяки.

Ігор КИРИЛЮК.