Субота, 27 Квітня 2024 р.
8 Березня 2018

ЧУЖІ СТІНИ РЕМОНТУВАТИ НЕ МОЖНА

ЧУЖІ СТІНИ РЕМОНТУВАТИ НЕ МОЖНАСитуація із приміщенням колишнього архіву в Старому місті, що на майдані Польський ринок, вкрай плачевна. Люди боязко проходять повз нього, адже хто знає, в який момент може впасти брила від карніза чи тріснути чергова стіна.

Ситуація із приміщенням колишнього архіву в Старому місті, що на майдані Польський ринок, вкрай плачевна. Люди боязко проходять повз нього, адже хто знає, в який момент може впасти брила від карніза чи тріснути чергова стіна.

– Біда в тому, що вплинути на ситуацію ми не можемо, адже будівля перебуває в державній власності на балансі Кам’янець-Подільського національного університету в підпорядкуванні Міносвіти, – коментує в соціальній мережі «Фейс­бук» міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. – Уже більше як десятиліття звертаємося до різних інстанцій, у тому числі до вищого керівництва країни з проханням повернути приміщення в комунальну власність. Торік щоквартально спільно з народним депутатом відвідували профільні міністерства, але вирішальних результатів досі не маємо.

А поки, у зв’язку з аварійно небезпечною ситуацією, міський голова звернувся до ка­м’янчан, аби були уважними і не наражали себе на небез­пеку.

Ігор КИРИЛЮК.