Четвер, 25 Квітня 2024 р.
16 Березня 2018

КОМАНДИР ПОВЕРНУВСЯ У СТРІЙ!

Відповідно до ухвали Львівського апеляційного суду від 14 березня, командира 48 інженерної Кам’янець-Подільської бригади полковника Віктора КОРШКА поновлено на посаді, – таку радісну звістку повідомив настоятель Петропавлівської церкви, військовий капелан протоієрей Олександр ЦІСАР. Уже наступного дня Віктор Миколайович повернувся до військової частини, де його радо вітав весь особовий склад.

– За бойового командира, порядного воїна Віктора Коршка боролися всією громадою, – каже отець Олександр. – Афганці, ветерани АТО, вдови полеглих воїнів АТО та я як військовий капелан зверталися з клопотанням до голови Львівського апеляційного суду, щоб зберегти Віктора Миколайовича на посаді командира бригади. Адже, власне, його усунення з роботи і було головним меседжем, який хотіли втілити люди, сфальсифікувавши цю справу. Ухвалою Львівського апеляційного суду командира поновили на посаді. Рішення оскарженню не підлягає. Крапку у справі мають покласти судові юристи.

Нагадаємо, що командира і його заступника 22 лютого затримали працівники СБУ та військової прокуратури Західного регіону України за підозрою в хабарництві. Шевченківський районний суд м.Львів застосував щодо затриманих запобіжний захід – домашній арешт на два місяці. Новою ухвалою це рішення скасовано щодо Віктора Коршка.