Четвер, 25 Квітня 2024 р.
23 Березня 2018

ЧИ ВРЯТУЄ СТОМАТОЛОГІВ КРИЗОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ?

Понад 60 питань розглянули вчора на засіданні виконавчого комітету міськради. Зокрема, надано одноразову соціальну допомогу соціально незахищеним категоріям населення, затверджено відповідно до нового закону про житлово-комунальні послуги статути комунальних підприємств «управлінських компаній», а також погоджено план капітального і поточного ремонту доріг, внутрішньодворових проїздів і тротуарів на 2018 р.

Цьогоріч заплановано виконати капремонт пр.Грушевського, вул.Папаніна і П’ятницька, поточний вул.Вутіша, Південна, Патріарха Мстислава, Князів Коріатовичів, пров.Амбулаторний і Лагерний. Капітально ремонтуватимуть внутрішньодворові проїзди на вул.Громового, 2а, Драй-Хмари, 5а, Князів Коріатовичів, 4, Вокзальна, 75, 77, пр.Грушевського, 42 і поточно – вул.Веліканова, 42. Капремонт світить і тротуарам на Ні­гинському шосе, пр.Грушевського, вул.Огієнка, Тімірязєва, Гунська, Максимчука, Князя Володимира та Лесі Українки.

Також підтримано питання щодо затвердження статуту КП «Кам’янець-Подільська міська стоматологічна поліклініка», у зв’язку з тим, що їм надано 200 тис.грн. на при­д­бання компресора. Втім на цьому не припинили обговорювати стоматологію. Голова міської ради ветеранів Леонтій РОГАЛЬ обурювався, що недавно призначений на посаду головного лікаря Сергій МАЛАНЧУК не має медичної освіти.

– Це кризовий менеджмент, – пояснив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. – Його взяли на роботу з терміном на 2-3 місяці, щоб людина могла показати недоліки і намітити плани, як їх усунути, аби зберегти заклад. До речі, в Європі немає головного лікаря, натомість є менеджери, які займаються комунальними питаннями, обладнанням тощо.