Субота, 27 Квітня 2024 р.
6 Квітня 2018

ЯК ПОДІЛИЛИ 5 МІЛЬЙОНІВ

Під час сесії міської ради, яка відбулася 3 квітня, було заслухано звіти про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку міста за 2017 р., комунальних підприємств про фінансово-господарську діяльність, про роботу постійної комісії з питань освіти, культури та туризму.

Депутати підтримали питання про нагородження відзнакою міської ради «Честь і шана» Миколу Бессараба, директора УВП УТОС.

Також, у зв’язку зі збільшенням міського бюджету на понад 5 млн.грн. завдяки перевиконанню бюджету розвитку, цільового фонду і наданню освітньої субвенції з області на освіту та підтримку осіб з особливими потребами, внесено зміни й доповнення до міського бюджету-2018.

Відповідно передбачили фінансування на:

– забезпечення транспортних витрат, пов’язаних із перевезенням на відпочинок за кордон дітей учасників АТО, загиблих і поранених бійців та тих, які втратили працездатність; дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування;

– будівництво дороги від вулиці Крип’якевича до нової ТЕС;

– капремонт системи теплопостачання, водовідведення та каналізації в ДНЗ №7;

– програму благоустрою та програму поточного ремонту елементів благоустрою в Євро­пейському сквері;

– придбання обладнання для проведення ЗНО у закладах середньої освіти і мультимедійних засобів;

– оснащення кабінетів інклюзивно-ресурсних центрів;

– надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами.

Заслухали народні обранці відповідь Міністерства освіти і науки на звернення міської ради щодо відзначення 100-річчя К-ПНУ ім.Івана Огієнка (Міносвіти включить подію до переліку святкувань на державному рівні).

Прес-служба міськради.