Четвер, 25 Квітня 2024 р.
27 Квітня 2018

ЗАБАРИКАДУВАЛИСЯ

Доводимо до відома шановних споживачів послуг КП «Міськтепловоденергія», що за підсумками проведеної перевірки дотримання заходів безпеки на котельнях та інших об’єктах підприємству надано рекомендації щодо невідкладного їх посилення.

Зважаючи на те, що адмінбудівля КП «Міськтепловоденергія» на вул.Тіміря­зєва, 123 розташована поруч з об’єктом підвищеної небезпеки, починаючи з 23 квітня 2018 р. пропускний режим до адмінбудівлі буде здійснюватися з посиленими заходами безпеки.

Вхід здійснюватиметься лише через пос­ти забезпечення пропускного режиму, що обладнані відповідними системами контролю допуску. Допуск до службових приміщень адмінбудівель КП «Міськтепловоденергія», які розміщені поруч з об’єктами підвищеної небезпеки, буде надано за умови пред’явлення працівнику охорони службового посвідчення або тимчасової перепустки. Оформлення тимчасових перепусток буде на місці за умови пред’явлення документа, що посвідчує особу.

Питання, що стосуються надання послуг і розрахунків за них можна буде з’ясовувати в пунктах прийому платежів або за телефонами відповідних служб КП «Міськтепловоденергія».

Сподіваємося на ваше розуміння та спів­працю.

Прес-служба КП «Міськтепловоденергія».