Середа, 24 Квітня 2024 р.
27 Квітня 2018

ТОПОЛІ РІЖУТЬ – СКАРГИ СИПЛЯТЬСЯ

– Варвари нищать наші тополі, зрізали під пень уже зо два десятки. Пили гудять, виконуючи нищівну роботу і позбавляючи нас єдиного порятунку від пекучого сонця, – зателефонувавши до редакції, поскаржилася мешканка селища цемзаводу.

Хто ж стоїть за спилюванням тополь, ми запитали в заступника міського голови Сергія БАБІЯ. Як виявилося, про ліквідацію дерев просили самі ж мешканці селища.

– Чимало кам’янчан скаржаться на те, що ми не вирізаємо тополь, – каже Сергій Віталійович. – Мало того, що алергікам вони шкодять, то ще й завдають неабияких збитків. Торік 14 дерев впали на машини. Люди вимагають заплатити за понівечені транспортні засоби. Маємо дозвіл на вирізання і в цьому районі. Відповідна комісія обстежувала кожне дерево, маємо погодження і від екологів з області. Ці тополі точно пережили свій вік і можуть стати тополями-вбивцями. Тому місцеве ОСББ і взялося за їх ліквідацію. До речі, декілька днів тому в районі цукрового заводу впали три тополі, місцеві мешканці вимагають зрізати ті, що залишилися.