П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Квітня 2018

СТАНЬ МУЗИКАНТОМ ЗА 5 ДНІВ

Уперше туристична перлина Поділля візьме участь в унікальному проекті міжнародного рівня – «Music Camp International». Протягом п’яти днів дві сотні діток віком від 11 до 16 років навчатимуться хоровому співу та грі на двох музичних інструментах.

24 квітня на прес-конференції представниці ГО «Об’єднання переселенців України в м.Кам’янець-Подільський» і співорганізаторки проекту Ірина Шухтуєва і Людмила Чаплигіна розповіли про всі родзинки та цікавинки проекту.

– Незважаючи на те, що проект зорієнтований на діток, головне – захотіти батькам, – запевняє Людмила Василівна. – Адже підлітки часто самі не знають, чого хочуть, а інколи навіть соромляться сказати, що не проти взяти участь у конкурсі. Тому саме мама і тато повинні заохочувати дітей. Тим паче, коли ще буде можливість здобути нові для себе навички всього за 5 днів?

Із 4 до 9 червня юні таланти, навіть без музичної освіти, зможуть опанувати по два музичні інструменти на вибір: віолончель, флейта, скрипка, гітара, орф, золоті дзвіночки, а також навчитися співати у хорі чотирма мовами світу. Дітям допоможуть 14 професійних викладачів із Києва, котрі вже неодноразово брали участь у таких стартапах, і розробник унікальної методики та директор проекту, відомий диригент зі Сполучених Штатів, котра керує власним хором у Каліфорнії, Констанція Фортунато.

Після такого своєрідного навчання в супроводі професійного Хмельницького симфонічного оркестру учасники музичного табору зіграють на урочистому концерті.

Реєстрація триває до 15 травня. Деталі за номерами: 098-505-39-57, 063-064-21-24.

Ольга БАНАХ.