П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
4 Травня 2018

І ВІТАЛИ, І У ХОКЕЙ ЗІГРАЛИ

28 квітня інженерні війська Збройних сил Канади святкують 115 років від дня створення.

Особовий склад оперативної групи військової місії «ЮНІФАЄР», що виконує зав­дання в Кам’янець-Подільському гарнізоні привітали начальник Головного управління оперативного забезпечення генерал-лейтенант Микола КРАВЧУК, секретар міськради Дмит­ро ВАСИЛЬЯНОВ і начальник Центру розмінування полковник Володимир РОДІКОВ. У своєму виступі Володимир Геннадійович відзначив, що, завдяки тісній співпраці протягом трьох років, ми маємо можливість примножувати і вдосконалювати фахову май­стерність. Адже компетенція канадських фахівців інженерної справи, помножена на досвід, який українські сапери здобули під час бойових дій, є фундаментом для створення сучасного і боєздатного українського війська.

А приємною несподіванкою і сюрпризом для канадських військових став вис­туп-привітання вихованців ДНЗ №17 «Світлячок», де навчаються дітки, позбавлені батьківської уваги, якими протягом останніх років опікуються військові сапери обох

країн. На завершення військовослужбовці обох країн провели товариський матч із хокею на траві. Спортивне змагання відбулося в невимушеній дружній атмосфері та нагадувало не протистояння команд, а свято спорту й активного відпочинку.

Богдан БЕРКУТА,

заступник начальника з морально-психологічного забезпечення.