П'ятница, 29 Березня 2024 р.
11 Травня 2018

НЕ СХИЛИЛИ ГОЛІВ ПЕРЕД ВОРОГОМ!

День пам’яті та примирення з нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили в місті та районі.

8-9 травня сотні кам’янчан вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які полягли за нашу свободу, поклавши квіти й вінки до могил фронтовиків та меморіалів загиблим воїнам.

Сьогодні в нашому місті залишилося 57 ветеранів. У сквері Танкістів 9 травня відбувся урочистий мітинг-реквієм, аби віддати шану героям-визволителям.

Зі словами подяки до героїв-визволителів звернулися голова Ради ветеранів міста Леонтій РОГАЛЬ і командир 48-ї окремої інженерної бригади Віктор КОРШОК.

НЕ СХИЛИЛИ ГОЛІВ ПЕРЕД ВОРОГОМ!Вдячність та пошану за мужність висловили міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, його заступники і народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО. Відвідали ветеранів і вдома.

У районі також практично в усіх селах відбулися урочисті заходи, присвячені Дню Перемоги. Традиційно цей скорботний день ознаменувався покладанням квітів до обелісків, уроками-лекціями у школах, спогадами ветеранів. Зокрема, в с.Довжок відбувся мітинг пам’яті та примирення.

Вікторія БОЯРШИНОВА.