П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Травня 2018

ПОГОДИЛИ ПРОЕКТИ І БРДМ-ТУР

17 травня на засіданні виконавчого комітету було затверджено норми надання послуг із вивезення твердих побутових відходів. Наразі ця норма на одну людину, яка проживає в багатоквартирному будинку, становитиме 2,33 куб.м (було 1,8).

У День вишиванки члени виконкому працювали у відповідному вбранніЧлени виконкому погодили проект рішення сесії міськради «Про виконання бюджету міста за І квартал 2018 р.». За цей період до скарбниці міста надійшло 240 мільйонів 874 тисячі гривень. Найбільшу частку становлять офіційні трансферти – 62,6%.

Основними джерелами місцевих надходжень стали: податок із доходів фізичних осіб, єдиний податок і плата за землю. Ці кошти були розподілені на соцзахист населення (47,9%), освіту (27,9%), охорону здоров’я (13,6%), ЖКГ (4,2%), культуру (1,4%).

Погоджено і туристичний маршрут БРДМ. Під час розгляду питання представники природоохоронних організацій  не висловили жодного заперечення щодо курсування БРДМу річкою Смотрич, а лише надали рекомендації щодо до­тримання  маршруту. Підприємець, який організовує ці екскурсії, обіцяв, що жодних відхилень не буде.

Прес-служба міськради.