Четвер, 18 Квітня 2024 р.
25 Травня 2018

НОВА АМБУЛАТОРІЯ НА ПОЛЬСЬКИХ

Дощовий ранок 18 травня для жителів Польських фільварків видався святковим, адже на вул.Суворова, 44 відкрили нову амбулаторію сімейної медицини.


НОВА АМБУЛАТОРІЯ НА ПОЛЬСЬКИХТепер жителі мікрорайону зможуть ско­ристатися послугами нового медичного закладу, в якому працюватимуть троє фахівців: сімейний лікар Анатолій ПІДГІРНИЙ, лікар­

терапевт Людмила КАСПРИК і лікар­педіатр Ольга ЧОРНОГУБ.

­ Діючий медперсонал проводитиме загальний огляд пацієнтів, експрес­діагностику на ВІЛ/СНІД, гепатити, аналізи крові, аналізи для вагітних і ді­агностику серцево­судинних захворювань. Тобто, всі ті послуги, які визначені МОЗ, аби покращити медичну допомогу населенню в межах пішохідної доступності, ­ зазначила головний лікар Цент­ру ПМСД Інна КЛИМ.

Амбулаторія забезпечена необхідним обладнанням і оснащена кабінетами для лікарів, палатою денного стаціонару та маніпуляційним кабінетом.

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ повідомив, що наступну червону стрічку планують перерізати на презентації амбулаторії в Старому місті.

Медзаклад, на який із місцевого бюджету витратили 145 тис.грн., вдалося відкрити за підтримки забудовника Олександра КОНЮШЕНКА.

Вікторія БОЯРШИНОВА.