Субота, 20 Квітня 2024 р.
25 Травня 2018

ПІДМОЧЕНИЙ РЕКОРД

18 травня на стадіоні імені Г.Тонкочеєва було встановлено черговий рекорд України. Блискавка і шквальний дощ не зава­дили більше як трьом тисячам учнів і студентів утворити живий герб Кам’янця-Подільського.


ПІДМОЧЕНИЙ РЕКОРДТак реалізовувалася ідея слухачів факультету муні­ципального управління при міськраді Григорія Савкова і Романа Бернацького. А тим ч­асом у соціальних мережах, на відміну від прохолодної дощової погоди, було дуже жарко. Адже батьки дітей, які промокли і внаслідок цього захворіли, не менше, ніж дощ

їхніх чад, поливали міську владу.

«Рекорд за рахунок здоров’я дітей… Діти йдуть додому пішки, мокрі до нитки, бо всі служби таксі зайняті, а маршрутки переповнені», – коментує у «Фейс­буці» кам’янчанка Лілія.

«Син моєї подруги зліг із високою температурою ще до вечора, – обурюється містянин Володимир. – Невже не могли банально врахувати прогноз погоди, але це треба було за всяку ціну попіарити День міста».

Правда, вистачало і позитивних відгуків, мовляв, діти були мокрі, але щасливі. Проте, здається, найщасливі­шими були фармацевти від рекордних продажів.