Субота, 20 Квітня 2024 р.
25 Травня 2018

ПРЕДСТАВИВ САМ ПРЕЗИДЕНТ

Через декілька днів після того, як Олександр КОРНІЙЧУК повідомив подолянам про те, що залишає посаду голови Хмельницької ОДА, в обласному центрі офіційно оголосили ім’я його наступника.

ПРЕДСТАВИВ САМ ПРЕЗИДЕНТ19 травня на представлення нового голови облдержадміністрації Вадима ЛОЗОВОГО завітав Президент України Петро ПОРОШЕНКО (на фото).

Глава держави зауважив, що Вадим Лозовий є людиною, яка представляє реальний сектор економіки.

– І це перше завдання, яке я ставлю як Президент – принципове забезпечення зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат. Робити все для того, аби забезпечити на Хмельниччині інвестиційний та економічний бум, – наголосив Петро Порошенко.

– Які у мене побажання? Перше – підвищення заробітної плати, – сказав Петро Порошенко Лозовому.

За словами Президента, середня заробітна плата у країні стрімко наближається до 9 тисяч гривень, а у Хмельницькій області – трохи більша ніж 6,5 тис.грн.

Новопризначений голова Хмельницької ОДА подякував за довіру і пообіцяв, що спільними зусиллями депутатів, не байдужих до рідного краю людей Хмельниччина стане однією із найкращих областей.

Вадим Лозовий народився 30 січня 1971 року в Києві. Має вищу освіту: 2007 р. закінчив магіст­ратуру Українського державного університету харчових технологій за спеціальністю «Економіка та право».

Трудовий шлях розпочинав 1994 р. товаро­знавцем ЗАТ «Фірма Сантехніка», директором якого став 1998 року.

Майже десять років працював у бізнесі, а 2007 р. став директором гіпермаркету №4 ТОВ «Епіцентр К». Iз керівними посадами у компанії, власником якої є народний депутат України Олександр ГЕРЕГА, пов’язана вся його подальша кар’єра. До призначення на посаду голови ОДА працював заступником генерального директора ТОВ «Епіцентр».

Очолює депутатську фракцію партії «За конк­ретні справи» у Хмельницькій облраді.

Одружений, має двох доньок.

У своїй Декларації про доходи Вадим Лозовий вказав, що має нерухомість у Києві, певні збереження, одне авто і 25 відсотків корпоративних прав фірми «UKRPOLBUD», зареєстрованої у Поль­щі (детальніше із декларацією можна ознайомитися на сайті НАЗК: public.nazk.gov.ua).

Колишній голова Хмельницької ОДА Олександр Корнійчук став радником Президента України.