Субота, 20 Квітня 2024 р.
25 Травня 2018

РЕМОНТ ІЗ ШУМОМ І ЗАТОРАМИ

Доки 22 травня колійники ремонтували залізничний переїзд, редакція «Подолянина» приймала дзвінки від обурених кам’янчан. Мабуть, такого затору, який виник того дня, в місті не було вже давно.


– Чому заздалегідь не повідомили містян про перекриття руху через переїзд? Чому такі роботи не здійснювали вночі, як це робиться у Європі? – цікавилися жителі міста.

Департамент ЖКГ так прокоментував ситуацію:

– 21 травня, в другій половині дня, виконком одержав пові­домлення від регіональної філії

«Південно-західна залізниця» про те, що, у зв’язку з проведенням ремонтно-колійних робіт,

буде перекрито рух автотранспорту через залізничний переїзд (вул.Князів Коріатовичів – Жовтневе) на 7 годин (з 10.00 до 17.00). Міський голова розпорядився використати цей час для аварійного ремонту асфальтного покриття на переїзді. Роботи здійснювало КП «Комбінат бла­гоустрою». Також управління благоустрою департаменту ЖКГ до 10.00 виконало ремонт об’їзної дороги для проїзду легкових і вантажних автомобілів.

Того дня колійникам вда­лося виконати роботи на дві години раніше і одразу відновити рух через переїзд. Як зазначив заступник міського голови Сергій БАБІЙ, влада звернулася до керівництва філії з вимогою проводити такі ремонти в нічний час, аби не створювати незручностей для водіїв.

Утім, за словами начальника залізничної станції Олени ГУМЕНЮК, планові роботи з ремонту колій здійснюються лише у світлий час доби. До того ж ці роботи з відповідними службами були узгоджені завчасно.

– Бригада оперативно спрацювала і закінчила роботи навіть на дві години раніше. Все робилося на благо кам’янчан. Розумію, що для водіїв виникали не­зручності, але вони могли об’їхати цю ділянку іншими шляхами.

У них була альтернатива, – додала Олена Михайлівна.