Четвер, 25 Квітня 2024 р.
1 Червня 2018

ІННОВАЦІЇ НАУКОВОГО ПІКНІКА

Останній день травня запам’ятається студентам, викладачам і кам’янчанам «Науковим пікніком у вишиванці», що відбувся в Подільському державному аграрно-технічному університеті.

ІННОВАЦІЇ НАУКОВОГО ПІКНІКАУніверситетські кафедри, наукові уста­нови, інститути та коледж ПДАТУ представили понад 40 виставкових стендів і куточків, зроблених власноручно авторами інновацій, патентів, винаходів і розробок. Презентації та майстер-класи демонстрували як окремі автори, так і цілі кафедри чи колективи установ.

Відкрив свято ректор ПДАТУ професор Володимир ІВАНИШИН, який ознайомив присутніх з останніми здобутками університету та аграрної освіти загалом.

Нові розробки та рішення в аграрній сфері, які незабаром будуть втілюватися в повсякденне життя і виробництво, демонстрували викладачі, аспіранти та студенти. На виставці представлені технічні рішення та сервіси для таких сфер, як агроінженерія, агротехнології, насінництво і захист рослин, ветеринарна медицина й переробка продуктів тваринництва, економічна та фінансова галузь. На універcитетський пікнік завітали представники райдержадміністрації, районної ради, бізнесу, а гостями були школярі міста з батьками та вчителями. Найкращих викладачів і студентів відзначено грамотами.

Микола БІЛИЙ, прес-центр ПДАТУ.