Четвер, 25 Квітня 2024 р.
8 Червня 2018

ГУБЕРНАТОР ВІДВІДАВ КАМ’ЯНЕЧЧИНУ

Михайло Рущак, Вадим Лозовий, Михайло Сімашкевич, Михайло ЗагороднийКам’янеччина 7 червня приймала десант обласних чиновників. На чолі делегації нещодавно призначений голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим ЛОЗОВИЙ, голова обласної ради Михайло ЗАГОРОДНИЙ, а зустрічали гостей представники міської та районної влади.

Головна мета зустрічі – семінар директорів закладів професійної освіти України, в яких діють навчально-практичні центри проекту «HENKEL Academy». Захід відбувався у ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти». Обрали його невипадково, адже, як повідомив керівник Михайло РУЩАК, уже найближчим часом на базі ДНЗ планується відкриття навчально-практичного центру, який готуватиме фахівців саме у сфері утеплення будинків.

– Ми розуміємо, що технології змінюються, і дуже добре, коли на шляху молодих спеціалістів є соціально відповідальні компанії, які допомагають розвивати робітничі професії. А заклад, в якому ми сьогодні зустрілися, – це база і основа нашої держави, адже він виховує і навчає дітей, які в майбутньому стануть гідними робітниками. Нам залишається робити все можливе, аби вони залишалися жити і працювати саме в нашій країні, – під час зустрічі заявив голова Хмельницької ОДА.

Того ж дня керівники з області побували на провідних підприємствах міста, а також заїхали до Гуменецької ОТГ. Там оглянули сільську раду, клуб, дитячий садочок і амбулаторію сімейної медицини.