Четвер, 28 Березня 2024 р.
28 Червня 2018

НОВОСІЛЛЯ ТРАВМОПУНКТУ

У світлі свіжопофарбовані та затишні кабінети замість облуплених і сірих стін переселилися медики травмопункту та приймального відділення міської лікарні №1. Учора за участі представників влади та людей у білих халатах офіційно відзначили новосілля – не обійшлося без червоної стрічки, ножиць та яскравих кульок.

Нове приймальне відділенняСучасний цифровий рентгенапарат

«Подолянин» уже повідомляв, що травмопункт оселився у відділенні травматології №2. Тут вдалося створити комфортні умови як для лікарів, так і для пацієнтів. Чотири місяці над цим чаклували будівельники підприємця Михайла ПАУРА. А ще травмопункт розжився на сучасний цифровий рентгенапарат, який швидко та якісно робить знімки і одразу направляє їх на комп’ютер. Відтак пацієнтам можна забути про плівки і великі дози випромінювання. При потребі знімок можна збільшити і записати на диск. Коштує таке диво техніки чимало – близько 3 млн.грн. Гроші на нього надійшли з Державного та міського бюджетів.

У новому приміщенні вмостилося і приймальне відділення, яке перенесли в приміщення ургентної лабораторії (вхід із боку вул.Лесі Українки).