Четвер, 28 Березня 2024 р.
13 Липня 2018

НЕ ВІРТЕ ШАХРАЯМ

У місті з’явилася група невідомих осіб, які пропонують послуги із виготовлення документації на облаштування індивідуального опалення. Таку інформацію почали повідомляти споживачі КП «Міськтепловоденергія». Вводячи в оману довірливих кам’янчан, за виготовлення документів на автономне опалення невідомі просять від 70 тис.грн. (1-кімнатна квартира) до 120 тис.грн. (трикімнатна).

Нагадуємо мешканцям про те, що, відповідно до Наказу Міністерства з питань ЖКГ від 6.11.2007 р., відключення від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання окремих приміщень заборонене. Це дозволяється робити тільки у всьому будинку. Під час одержання дозволу від міжвідомчої комісії оформ­ленням необхідної документації для відключення від системи й облаштування індивідуального опалення займається виключно КП «Міськтепловоденергія».

Адміністрація підприємства звертається до кам’янчан із наполегливим проханням не довіряти обіцянкам випадкових людей і ретельно перевіряти посвідчення осіб, котрі пропонують такі послуги. Будьте пильними і не дозволяйте шахраям зловживати вашою довірою.

Прес-служба КП «Міськтепловоденергія».