Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
20 Липня 2018

НЕБЕЗПЕКА ПОРУЧ

НЕБЕЗПЕКА ПОРУЧДнями на території військового містечка №41 (колишня артбаза), з метою передислокації підрозділів частин гарнізону, розпочато роботи з обладнання та очищення місць для стоянки військової техніки. Проте проведення запланованих робіт було зупинено в зв’язку із виявленням предметів, схожих на боєприпаси часів Другої світової війни.

Для знешкодження небезпечної знахідки було залучено особовий склад Центру розмінування. Групою розмінування на чолі з майором Дмитром СЛЮСАРЧУКОМ вилучено та знищено 9 артилерійських боєприпасів калібру 122 мм.

Із метою запобігання травмуванню, каліцтву, а також загибелі громадян внаслідок необережного поводження з вибухонебезпечними предметами, командування Кам’янець-Подільського гарнізону просить подолян дотримуватися основних правил поводження з предметами, які можуть становити загрозу для життя та здоров’я людини. Зокрема, категорично забороняється торкатися підозрілого предмета, а в разі його виявлення, необхідно одразу повідомити за номерами: 101 або 102, а також у жодному разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Прес-служба Кам’янець-Подільського гарнізону.