П'ятница, 29 Березня 2024 р.
27 Липня 2018

ПЛАНОВА ПЕРЕВІРКА ЧИ ТЕСТ НА ВИТРИВАЛІСТЬ?

– Нам без попередження відключили газ, хоча не маємо боргів! Не можемо ні їжу приготувати, ні чайник закип’ятити, ні навіть помитися, – із такою проблемою до нашої редакції завітала ціла делегація обурених кам’янчан.

– Газові стояки перекрили, хоча пломби не поставили. Я звернувся до газконтори, аби з’ясувати, в чому ж причина. Там відповіли, що доки працівникам газової служби не вдасться перевірити всі газові лічильники в будинку, доти й не включать газ, – каже кам’янчанин Борис СЛОБОДЯН. – Проблема в тому, що в нас є такі квартири, в яких вже багато років ніхто не проживає. І як нам бути, невже не можна знайти альтернативного рішення? Чому весь будинок має потерпати від цієї газової блокади?

Пан Борис проживає за адресою: вул.Князів Коріатовичів, 78б. Його колеги по нещастю – дві Людмили з Північної, 106а, в яких газу немає ще від понеділка – також прийшли до нашої редакції шукати правди. Їхні за­питання ми переадресували до прес-служби «Хмельницькгазу».

Там пояснили ситуацію так: «Газова служба влітку, коли немає опалювального навантаження, проводить планове технічне обслуговування всіх квартир, перевіряє справність газових приладів і внутрішньобудинкових систем газопостачання. До того ж у цих двох будинках виявили витік газу, який необхідно ліквідувати. По закінченні перевірки газопостачання буде повністю відновлене».

Вікторія БОЯРШИНОВА.