Субота, 27 Квітня 2024 р.
10 Серпня 2018

«ТЕЩИН» ПОТРОХИ ВИРІВНЮЮТЬ

7 серпня заступник мiнicтра інфраструктури України Юрій ЛАВРЕНЮК з робочим візитом відвідав Хмельниччину та проінспектував хід виконання ремонтних робіт на автодорозі Н-03 «Житомир – Чернівці».

«ТЕЩИН» ПОТРОХИ ВИРІВНЮЮТЬРемонтні роботи ведуться одразу на декількох об’єктах: виконується поточний середній ремонт ділянки на під’їзді до м.Дунаївці у с.Шатава, влаштовується третя смуга на підйом на «Тещиному язику», капітально ремонтують міст через р.Мукша та вул.Північна в Кам’янці-Подільському.

Ці ремонтні роботи проводяться в рамках реалізації бюджетної програми, згідно з якою на 2018 рік для Хмельниччини урядом передбачено 302 481,438 тис.грн.

– Я задоволений темпами виконання ремонтних робіт. Щодо їхньої якості, то наступного тижня представники ДП «Дорожній контроль якості» проведуть заміри на всіх ділянках. Відтак підрядник має показати відповідну якість, і лише після цього з ним будуть проведені розрахунки, – зазначив заступник міністра під час огляду об’єктів ремонту.

Також Юрій Лавренюк додав, що у вересні проводитиметься перерозподіл коштів. І оскільки Хмельниччина рухається гарними темпами, згідно з графіком і навіть випереджаючи його, будуть додатково спрямовуватися кошти на ремонтні роботи, щоб до листопада провести їх максимально.

За матеріалами прес-служби Хмельницької ОДА.