П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Серпня 2018

ЯК У ЄВРОПІ

ЯК У ЄВРОПІ12 місяців знадобилося, аби в Перинатальному центрі з’явилася ще одна сучасна пологова палата сімейного типу. Її особливість у тому, що жінки тут і народжуватимуть, і перебуватимуть із немовлям аж до виписки. Разом із ними можуть бути татусь і рідні. Комфортні меблі, затишна кухня, сучасний санвузол, світлі кімнати, телевізор, кондиціонер, холодильник і навіть Wi-Fi – усе є для того, аби мати із малюком почувалися у цих 3-кімнатних апартаментах, як удома. Чудовою окрасою стін стали неймовірно щирі та милі фотографії із малюками.  

– Ще одна наша мрія здійснилася – маємо палату європейського зразка, – прокоментував головний лікар Перинатального центру Олександр ГУРСЬКИЙ. – Це вдалося зробити завдяки міській владі, депутатам, а також благодійникам. Витрачено чималі кошти – понад 300 тисяч гривень. Побутову техніку отримали в дарунок від Благодійного фонду «Ми – кам’янчани». Плануємо і надалі робити все можливе, аби маленькі кам’янчани з’являлися на світ у комфортних, сучасних і європейських умовах.

Це не єдина гарна подія, що сталася в Перинатальному центрі. Віднедавна тут з’явилася стіна позитиву, на якій розміщені яскраві фотографії найменших жителів міста над Смотричем. Споглядаючи на щирі беззубі усмішки малюків, неможливо стримати радості. Всі ці світлини брали участь у конкурсі «Я народився в Кам’янці-Подільському».