П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Серпня 2018

КОМБРИГ ПІШОВ НАВЧАТИСЯ

Подвійне відчуття – радості та суму – переповнювало всіх, хто у День Державного Прапора завітав до 48 інженерної Кам’янець-Подільської бригади. Крім відзначення державного свята, особовий склад частини проводжав бойового комбрига полковника Віктора КОРШКА, котрий незабаром вирушає до столиці підвищувати професійний рівень у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського.

КОМБРИГ ПІШОВ НАВЧАТИСЯ– Важко казати військовому колективу, біля витоків якого стояв, «до побачення», – схвильовано зазначив Віктор Миколайович. – Але цей момент настав. Коли ми з вами виконували бойові зав­дання на сході України, а також у пункті постійної дислокації, я був гордий, що мені доручено командувати 48 інженерною Кам’янець-Подільською бригадою, яка торік отримала бойовий прапор і почесне найменування. Перед вами стоїть ще багато завдань, і я впевнений, що виконаєте їх із честю, доблестю і славою, примножуючи славні бойові традиції бригади, прославляючи наше місто і Збройні сили України!

За військовою традицією, командир частини, стоячи на колінах, урочисто попрощався з бойовим прапором бригади і передав його новому очільнику. Виконувати обов’язки командира буде полковник Олександр РЕКА.

На подальші звершення Віктора Миколайовича благословив насто­я­тель Петропавлівської церкви, військовий капелан протоієрей Олександр ЦІСАР.

На урочисте зібрання, крім колег-військовослужбовців, завітали народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, голова РДА Василь СУКАЧ, генерал-майор запасу Василь МЕЛЬНИЦЬКИЙ.