Четвер, 25 Квітня 2024 р.
31 Серпня 2018

НА «ВЕСЕЛКУ» ЗІ «СМАРТФОНОМ»

Чимало подарунків, позитивних вражень і звання переможців привезли з міста Кременчука, що на Полтавщині, вихованці гуртка «Виготовлення сувенірів» (керівник Сергій Боднар). Там із 22 по 25 серпня юні таланти демонстрували свою майс­терність на Відкритому фестивалі дитячого кіно та телебачення «Веселка» і Все­українському конкурсі фотоаматорів «Ми – діти України».

НА «ВЕСЕЛКУ» ЗІ «СМАРТФОНОМ»Команда вихованців Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді у складі Вікторії Білецької, Дарини Запоточної та Ніколь Прокопович довели, що їхній талант і вміння, фото- та відеороботи заслуговують на перемогу й визнання.

Загалом для участі в заочному турі гуртківці надіслали три відеороботи: ігровий фільм «Гурток», анімаційні фільми «Смартфон», «Земля» та ще 12 фоторобіт різних катего­рій.

Саме презентація оригінального пластилінового фільму «Смартфон» принесла команді омріяну перемогу й звання лауреата. У конкурсі фотоаматорів Ніколь Прокопович за фотороботу «Пильність» виборола диплом ІІ ступеня в номінації «Жанрове фото», а у бліц-конкурсі – диплом ІІІ ступеня.

На фестивалі з юними талантами охоче ділилися досвідом відомі українські кінооператори, кінорежисери й фотомайстри.

Нагадаємо, що саме робота вихованців цього гуртка – пластиліновий мультфільм «Як одягалась ялинка» – завоювала гран-прі першого кінофестивалю «Бруківка».

Дізнатися більше про гурток можна в «Подолянині» від 2 березня ц.р.