Четвер, 28 Березня 2024 р.
21 Вересня 2018

БІЙЦЯМ ПОТРІБНА ПІДТРИМКА

БІЙЦЯМ ПОТРІБНА ПІДТРИМКА* 11 тис.грн. вдалося зібрати для наших захисників під час благодійної акції, що відбулася 15 вересня на майдані Польський ринок. У рамках проведення «Королівського fest’у» сотні жителів міста та гостей за­лишали гроші в скриньці для бійців. 17 вересня міський го­лова Михайло СІМАШКЕВИЧ пе­редав зібрані кошти громадській організації «Сімей загиб­лих і поранених учасників АТО», подякувавши всім за небай­дужість.


* А вже цієї суботи, 22 вересня, від­будеться благодійний ярмарок на підтримку бійця ООС львів’янина Назара Опришка. Аби врятувати життя хлопця, потрібна термінова пересадка нирки, на що необхідні чималі кошти.

Із пропозицією допомогти захиснику до творчої молоді Кам’янця-Подільського звернулися представники благодійного фонду «Мир та добро». Кам’янецькі митці підтримали таку ініціативу та організують благодійний ярмарок на території Храму Богоявлення Господнього (майдан Вірменський ринок, 4), що працюватиме з 11.00 до 17.00. Тут можна буде придбати вироби ручної роботи не лише від кам’янецьких митців, а й з інших регіонів України. До гарної справи долучилися кам’янчани Вадим Куріловський (вироби з дерева), Світлана Мельник (декупаж), Олена Школьник (прикраси з вишивкою), Наталя Бойко (вироби з бісеру). Очі­кується і приїзд мисткині з Івано-Франківська Тамари Григорак (олійні картини).

До речі, 19 вересня під час благодійної ви­стави «Коли захиталося небо», присвяченої Євромайдану, що відбулася в коледжі культу­ри і мистецтв, вдалося зібрати 4 тис. 644 грн. Кошти також передадуть для Назара.

Матеріально підтримати хлопця можна буде і під час творчого вечора кам’янецької поетеси Тетяни Дембіцької, що запланований на 18 жовтня.

Довідки за номером: 067-437-15-32.