П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
12 Жовтня 2018

МЕР НА САМІТІ КОЛЕГ

МЕР НА САМІТІ КОЛЕГ9 жовтня в Києві Western NIS Enter­prise Fund у партнерстві з Асоціацією «Енергоефективні міста України» й Асоціацією малих міст України третій рік поспіль провів Міжнародний саміт мерів та бізнесменів.

На ньому зустрілися мери з усієї України, їхні закордонні колеги, лідери місцевого самоврядування та інноваційна бізнес-спільнота задля пошуку рішень міських проблем. Участь у саміті, який проводиться під патронатом прем’єр-міністра України Володимира ГРОЙСМАНА, взяв міський голова Михайло Сімашкевич.

– Основна тема зустрічі – «Співпраця заради економічного зростання», – розповідає Михайло Євстафійович. – Разом із колегами з інших міст, міжнародними спікерами, представниками бізнесу обговорювали реформу де­централізації, шляхи залучення інвестицій і можливі спільні проекти.

Уперше цього року запроваджено нову форму співпраці, що стала майданчиком для знайомств мерів із керівниками провідних українських та міжнародних компаній, як-от Visa, «Датагруп», Google, Danfoss, Interproject GmbH, iC Consulenten Ukraine, «Керамейя», Mercedes-Benz тощо.

Прес-служба міськради.