Четвер, 28 Березня 2024 р.
26 Жовтня 2018

ДЕПУТАТИ КУПУЮТЬ БРУКІВКУ І ПИШУТЬ ПРЕЗИДЕНТУ

Скликання позачергової сесії міськради 23 жовтня було пов’язане з необхідністю внесення змін до бюджету.

Як пояснила начальник фінансового управління Оксана ГУТ, у зв’язку з надходженням освітньої субвенції, перерозподілом медичної субвенції та перевиконанням бюджету, з’явилася можливість здійснити розподіл 2,2 млн.грн.

Із них понад 400 тисяч отримає освіта, зокрема на поточні ремонти каналізаційної системи в ДНЗ №21, системи санвузлів у ДНЗ №30, харчоблоку в ДНЗ №8.

700 тис.грн., виділених для медицини, підуть на харчування, медикаменти і перев’язувальні матеріали для медзакладів міста та пільгові медикаменти.

Житлово-комунальна сфера отримає 800 тис.грн., частина з них призначена і для закупівлі бруківки, знятої під час ремонту з вул.Північна. Як пояснювалося на сесії, місту вона не належить, бо дорога (з усім вмістом) перебуває у власності держави.

Як оголосив на сесії секретар міськради Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ, надійшло звернення від колективу стоматполіклініки, який про­-сить продовжити існування установи. Через це, напевне, питання  передачі майна комунального підприємства на баланс управління охорони здоров’я перенесли на розгляд найближчої сесії.

Проголосували депутати і за Звернення до Президента України щодо скасування Постанови Кабміну про підвищення ціни на газ для населення, яке зачитав голова фракції ВО «Батьківщина» Олег ТКАЧ.