Четвер, 25 Квітня 2024 р.
9 Листопада 2018

ТУРИЗМ ПОКРАЩИМО ВСІМ СВІТОМ

7 листопада в міськраді відбулася зустріч міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА із представниками компаній PKF tourismexperts і PKF hotelexperts – міжнародно визнаними ліде­рами послуг у сфері гостинності, туризму та відпочинку.

Експерти говорили про спів­працю з Кам’янцем-Подільським, зокрема про створення майстер-­плану розвитку туристичної галузі міста.

Серед запрошених представників: Крістофер ХІНТЕРЕГГЕР – керуючий директор PKF tourismexperts, Сергій Кожухалов – директор представництва в Україні, та Надія Веселуха – аналітик компанії.

Крістофер Хінтереггер зазначив, що PKF готова розпочати спів­працю з нашим містом для покращення туристичної галузі. І розпочати потрібно з відповіді на такі запитання: «Як правильно і ефективно отримати прибуток від туристичних об’єктів?», «Як зацікавити туристів приїжджати до міста?». Саме ці важливі пункти, за словами пана Крістофера, є найважливішими у розробці майстер-плану туристичної галузі Кам’янця-Подільського.

– Враження від спілкування дуже сильні, особливо коли уявляєш, що всі ті ідеї реально втілити в життя. Впевнений – усе найкраще попереду! – резюмував зустріч міський голова.

Дарія БОЧУЛЯ.