Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
9 Листопада 2018

ДОПЛЮСУВАЛИ МАРШРУТ І АВТО

Уперше в он-лайн-режимі, з рекордною кількістю учасників, новими маршрутами та додатковими автомобілями на вже існуючих, – так третього листопада у сесійній залі міськради визначали водіїв, які в наступні п’ять років перевозитимуть кам’янчан і гостей міста. На конкурс перевізників зареєструвалися 394 водії на 208 місць.

Як повідомив заступник місь­кого голови Сергій БАБІЙ, за результатами конкурсу додатково сформовано новий маршрут №8 «ЗОШ №12 – міська поліклініка» (вул.Крип’якевича – гуртовий ринок – Центральний ринок – залізничний вокзал – вул.Північна – вул.Огієнка – міська поліклініка). Маршрут з’єднує 5 шкіл, тут працюватимуть 12 автобусів.

Маршрут №1 «Підзамче – мікрорайон Жовтневий» отримав ще 2 автомобілі. В часи «пік» тут буде організовано експрес «Підзамче – Старе місто – ринок».

Маршрут №7, якому додали три автобуси, буде довшим, він курсуватиме за такою схемою: Старе місто – залізничний вокзал – «Епіцентр». Чотири автомобілі додалося і на маршруті №10 «Руські фільварки – мікрорайон Жовтневий». Аж на 7 автомобілів побільшало на маршруті №15 «Голосківське шосе – пологовий будинок». До речі, на цей маршрут було подано найбільшу кількість заяв: на 15 місць претендували 60 учасників.

– За новими договорами перевізники почнуть працювати на маршрутах із 24 грудня, – зазначив Сергій Віталійович. – Усі автобуси мають бути обладнані системою GPS, звуковим супроводом оголошення зупинок, трафаретами.

Щодо невдоволених результатами конкурсу, то усно звернулися лише двоє водіїв.