П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
16 Листопада 2018

ЛІСОРУБІВ УЗЯЛИ «ТЕПЛЕНЬКИМИ»

ЛІСОРУБІВ УЗЯЛИ «ТЕПЛЕНЬКИМИ»Чи могли б ми уявити, що справжня детективна історія розгорнеться на берегах Дністра в мальовничому куточку поруч із селом Малинівці. У малозаселеній частині місцеві жителі помітили декілька автомобілів, наповнених стовбурами молодих дерев, а згодом – і місце, де ці дерева активно вирізали та вантажили невідомі. Запідозривши недобре, свідомі громадяни одразу зателефонували до сільської ради, щоб з’ясувати, з чийого дозволу проводяться такі роботи.

Отримавши тривожний сигнал, сільський голова Тетяна КРИВОРУЧКО в супроводі секретаря сільської ради Оксани ЛАЛАК і директора комунального підприємства Сергія КОЗАКА негайно вирушили на місце незаконного вирубування. Паралельно терміново викликали наряд поліції. Зловмисників, як кажуть, взяли «тепленькими». Ними виявилися гості з Чернівецької області.

Наразі правоохоронні органи проводять слідчі дії у цій справі. Немає жодного сумніву, що злочинці понесуть покарання. Але більше важливо, що такий неприємний інцидент довів: свідомі громадяни у спів­праці з органами місцевого самоврядування можуть протидіяти незаконним вчинкам, що є одним із важливих кроків у розбудові громадянського суспільства.

Прес-служба Жванецької ОТГ.