П'ятница, 29 Березня 2024 р.
30 Листопада 2018

ГОВОРЯТЬ ПРО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

Учасники V Міжнародної конференції «Енергоефективність та довкілля» зібралися  29 листопада в Кам’янці-Подільському, щоб обговорити найбільш актуальні питання у сфері енергозбереження і навколишнього середовища.

ГОВОРЯТЬ ПРО ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬЗокрема, мова йде про сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель, нових гравців на ринку електроенергії, застосування нових європейських стандартів, комбіноване виробництво теплової та електричної енергії в комунальному господарстві, поточну ситуацію та перспективи розвитку на ринку вторинної сировини.

Участь у заході взяли представник Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Володимир АВРАМЕНКО, генеральний директор АТ «Хмельницькобленерго» Олег КОЗАЧУК, а також гості з різних міст України і не тільки.

У рамках конференції організовано екскурсію на ТЕС із комбінованим виробництвом теплової та електричної енергії потужністю 45 МВт.

Привітавши учасників зібрання, міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ подякував організаторам за те, що місцем проведення конференції обрано саме Кам’янець-Подільський, і запропонував присутнім напрацювати за результатами роботи рекомендації, які можна було б направити в Уряд. Адже тема актуальна не тільки для нашого міста, але й країни.

Прес-служба міськради.