П'ятница, 29 Березня 2024 р.
30 Листопада 2018

ТВОРИ ДОБРО, БРО!

«Скуштуйте печиво і усміхніться!» – як часто з такими словами до вас звертаються незнайомці просто на вулиці, простягаючи дивний пакуночок? Якщо ви не маєте прихильників-кондитерів, то така пропозиція щонайменше викличе у вас здивування, а щонайкраще – чудовий настрій на весь день.

ТВОРИ ДОБРО, БРО!Шукати усмішки кам’янчан і дарувати приємні емоції вийшли члени Молодіжної ради міста

27 листопада, чим долучилися до Всесвітньої акції «Щедрий вівторок». Хлопці та дівчата обмі­нювали печиво з побажаннями лише на радісний вираз обличчя, але на таку «авантюру» погоджувалися не всі. Деякі люди демонстративно не звертали уваги, деякі гадали, що активісти точно щось продають, інші пришвидшували ходу, дивуючись усміхненій молоді, а дехто справді поспішав. Незважаючи на сніг і прохолоду, члени Молодіжної ради до останнього смаколика ходили по місту, а погрітися забігали в аптеки чи магазини, де працівники та відвідувачі теж отримували порцію маленького добра.

2018 року Україна офіційно долучилася до Все­світнього благодійного руху #GivingTuesday. Щороку в понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соц­мережах і закликають робити добрі справи.

За допомогу в проведенні акції Молодіжна рада міста щиро дякує Володимиру Юр’єву.

Олександра СТАРА.