Субота, 27 Квітня 2024 р.
7 Грудня 2018

СВЯТКУВАЛИ І МРІЯЛИ ПРО МИР

Насиченим на приємні події та урочисті заходи видався тиждень для місцевих військовослужбовців.

СВЯТКУВАЛИ І МРІЯЛИ ПРО МИРУчора всіх чоловіків, які носять погони і присвятили своє життя почесній, але небезпечній професії – служінню і захисту Батьківщини, вітали із професійним святом. 6 грудня, у День Збройних сил України, нашим бійцям дякували за їхні мужність і сміливість, бажали здоров’я, незламності духу та довгоочікуваного миру. Урочисті заходи та шикування відбулися у Центрі розмінування, 48 інженерній Кам’янець-Подільській бригаді та 201 навчальному центрі.

А 30 листопада свій третій день народження відсвяткувала єдина інженерна бригада в ЗСУ. Урочистості відбулися в міському Будинку культури, де військовослужбовців вітали міський голова Михайло Сімашкевич, помічник народного депутата Володимира Мельниченка Сергій Тимчук, т.в.о. командира бригади полковник Олександр Река, командир батальйону підполковник Олександр Меркулов, керівництво району та духовенство. Як завжди, не обійшлося без нагород, грамот, подяк і подарунків.

Нагадаємо, що 48 інженерна Кам’янець-Подільсь­ка бригада об’єднує 6 підрозділів, де служать понад 1,5 тисячі військових. Це 11 окремий понтонно-мостовий батальйон, 308, 309, 310, 311 та 321 окремі інженерні батальйони.

Вл. інф.