Четвер, 28 Березня 2024 р.
7 Грудня 2018

ВОНИ НЕ ЗАЛИШАТЬ НАОДИНЦІ З БІДОЮ

ВОНИ НЕ ЗАЛИШАТЬ НАОДИНЦІ З БІДОЮ5 грудня у сесійній залі міськради було велелюдно та гамірно. Тут зібралися люди, котрі мають добре серце і без­корисливо допомагають іншим. У Міжнародний день волонтерів і напе­редодні Дня благодійництва (9 грудня) в Ка­м’янці-Подільському нагородили тих, хто завжди приходить на допомогу.

А в нашому місті є численна армія небайдужих. Від початку зазіхання Росії на цілісність України саме вони одягали, годували, взували та забезпечували всім необхідним захисників; вони завжди на сторожі підтримки дітей і сімей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах; їхнє піклування постійно відчувають і сивочолі кам’янчани. А ще ці люди ніколи не залишать без допомоги беззахисних котиків і песиків, які через людську черствість опинилися на вулицях.

Усіх цих людей із доброю душею і безмежним серцем привітали представники влади, вручили їм подяки і подарунки. Зокрема, відзнаки міського голови «За заслуги перед міською громадою» волонтеру фонду «Центр допомоги кам’янчанам – учасникам АТО» Ірині ЛЮБІНЕЦЬКІЙ та члену ГО «Моя країна – єдина Україна» Любові САВЛІВІЙ.

Відзначили волонтерів також керівництво Центру розмінування, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді. ГО «Сімей загиблих і поранених учасників АТО» передала міському голові Михайлу СІМАШКЕВИЧУ та його заступнику Вадиму САВЧУКУ відзнаки і від Новоайдарівської районної ради.

За матеріалами прес-служби міськради.