Середа, 24 Квітня 2024 р.
14 Грудня 2018

ШЕРШЕ ЛЯ ІНВЕСТОР

ШЕРШЕ ЛЯ ІНВЕСТОР«Подорож у давню історію України – місто семи культур» – так називається інвестиційний проект, в якому, за рішенням позачергової сесії міськради від 11 грудня, братиме участь і Кам’янець.

– Нашими казармами фортеці зацікавилася французька фірма, яка будувала Дісней-Ленд під Парижем, інші великі розважальні комплекси. Нині вони працюють якраз у напрямку реставрації приміщень і їх реконструкції під розважальні заклади. Крім казарм, їх ще зацікавила канатна дорога. Перш ніж розпочати перемовини з французькою стороною, ми повинні мати, по-перше, рішення сесії про те, що депутати підтримують цей інвестиційний проект, по-друге, відповідно розроблені документи, – так міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ пояснив винесення рішення на порядок денний сесії.

Також під час засідання депутати розглянули надходження субвенцій у сумі понад 2 млн.грн. і погодили низку програм: щодо місцевого економічного розвитку; розвитку малого та середнього підприємництва; щодо забезпечення пільгових категорій населення безоплатними медикаментами на 2019 р.