П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
21 Грудня 2018

«АЙБОЛИТІВ» РЕОРГАНІЗУВАЛИ І УДОСКОНАЛИЛИ

«АЙБОЛИТІВ» РЕОРГАНІЗУВАЛИ І УДОСКОНАЛИЛИ– Чула, що через якісь зміни закривають державну ветеринарну лікарню, що працювала на території аграрного коледжу на Руських фільварках. Для мене це надзвичайно погана новина, адже я проживаю неподалік, тому свого котика Бантика лікувала лише там. Мені, пенсіонерці, важко з твариною їхати деінде. І де тепер шукати ветлікарів, до яких звикла? – із таким запитанням до редакції зателефонувала наша читачка Валентина Євгенівна.

Як виявилося, частка правди в чутках, які дійшли до жінки, таки є. Але ветеринари як працювали, так і працюватимуть на звичному місці та переїжджати не збираються. Навпаки, почали надавати ширший спектр послуг і приймати чотирилапих пацієнтів навіть у суботу та неділю.

– Із третього грудня ми працюємо на тому ж місці, але в новому статусі – як Кам’янець-Подільська міська дільнична лікарня ветеринарної медицини, – розповідає завідувач дільничної лікарні ветмедицини Віктор КОЗАК. – Для наших клієнтів відбулося чимало змін, але лише для покращення надання послуг. Насамперед позитивне те, що працюватимемо без вихідних, щодня, з 8.00 до 17.00, і лише в п’ятницю – до 16.00. Обідня перерва – з 12.00 до 13.00.

Збільшився і перелік надання ветеринарних послуг. Поряд зі звичними лікуванням, вакцинацією, хірургічними операціями, консультацією, паразитарною обробкою, проводимо ще й УЗД. Паспорти тваринам видаємо згідно з новим зразком – із липня вони вже номерні. Також практикуємо виклик лікаря додому. Зробити це можна за номерами: 5-03-06 або 098-902-27-40.