Середа, 24 Квітня 2024 р.
18 Січня 2019

ДОПОМАГАЄМО І ПЕРЕВІРЯЄМО

Із метою оглянути застосування гуманітарної допомоги, яку було надано медичним закладам нашого міста, Кам’янець відвідав голова німецької благодійної організації Вольфганг ПОНТО.

ДОПОМАГАЄМО І ПЕРЕВІРЯЄМОМіський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ подякував гостю за співпрацю, зазначивши, що для нашого міста дружба і партнерство завжди в пріоритеті.

«Наші друзі з Німеччини, завдячуючи кам’янчанину Вадиму Костюку (Генеральний консул України в Мюнхені – Прим. ред.), передали нам 43 дорослі та дитячі багатофункціональні ліжка в Перинатальний центр і 15 ліжок у відділення міської лікарні. А також медичні тумбочки, постільну білизну й рушники. Матраци до ліжок ми закупили з міського бюджету», – поділився інформацією в соцмережах мер міста.

– 2015 року я вперше приїхав в Україну. За цей час відвідав її вже 45 разів. Наша громадська організація допомагає як медичним закладам, так і дитячим садочкам та школам, налагоджує міжнародні зв’язки між вищими навчальними закладами й підприємствами Німеччини. Радий, що все відправлене нами ваше місто отри­мало і використовує за призначенням. Якщо буде змога, готові допомагати й надалі, – зауважив Вольфганг Понто.

За три роки співпраці ГО «HOPE – we help children e.V.» передала Україні три тисячі тонн допомоги на два мільйони євро.

За матеріалами прес-служби міськради.