Субота, 20 Квітня 2024 р.
8 Лютого 2019

ЗІРВАЛИ АГІТАЦІЮ,ПЕРЕЙМЕНУВАЛИ ПОЛІЦІЮ

Як працює закон бумеранга, відчув на собі нардеп і кандидат на посаду Президента України Віталій КУПРІЙ, який вирішив взяти участь у роботі Кам’янець-Подільської міської ради 6 лютого. Не встиг Віталій Миколайович привітатися з міським парламентом, як група молодих людей перервала його спіч гучними вигуками: «Ганьба!». Таким чином молодь міста «повернула» нар­депу неприємні відчуття, які їх переповнювали, коли його офіційна помічниця безцеремонно зірвала проведення Молодіжного форуму, що відбувся в місті 28 лютого.

ЗІРВАЛИ АГІТАЦІЮ,ПЕРЕЙМЕНУВАЛИ ПОЛІЦІЮМісто набралося ганьби перед міністром молоді й спорту та іншими офіційними особами, котрі прибули на урочисте вручення Кам’янцю статусу «Молодіжної столиці України». Про це голова Молодіжної ради міста Яна РОМАНІШЕНА зазначила в заяві організації, оголошеній на початку сесії. В результаті у пленарному засіданні оголосили перерву. У цей час в іншому приміщенні Купрій таки зустрівся з нашими депутатами.

Через годину сесія продовжила роботу і ухвалила, зокрема, такі рішення:

– комунальне підприємство «Муніципальна поліція» позбавили правоохоронного відтінку і зробили «Муніципальною інспекцією»;

– затвердили однакові ставки туристичного збору для внутрішнього і зовнішнього туриста в розмірі 0,4%;

– підвищили виплату стипендій і грошових винагород десятці найкращих спортсменів міста до 1000 грн. щомісяця;

– затвердили звіти про виконання низки освітніх і гуманітарних міських програм 2018 року; 

– розглянули земельні питання, в тому числі надання ділянок учасникам АТО (ООС);

– звернулися до керівництва країни та НКРЕП із проханням відшкодувати різницю в тарифах для КП «Міськтепловоденергія» (держава винна підприємству понад 170 млн.грн.), повернути стару ціну на газ для населення і попередні соціальні норми.